Project omschrijving

34 Appartementen Lelystad

34 appartementen te Lelystad in opdracht van Weever bouw.

Verwarmingsinstallatie bestaande uit:
2 stuks in cascade opgestelde Nibe Fighters 1345-60 met een totaalvermogen van 130 kW
De bron bestaat uit 10 stuks gesloten dubbele lussen met een diepte van 300 meter voor het verwarmen en koelen van het gebouw.
Het bestaande gebouw is voorzien van verbeterde isolatie en er is vloerverwarming in bestaande vloer gefreest voor het afgifte sytseem.

BEKIJK MEER PROJECTEN
Neem contact op

ANDERE DIENSTEN

U kunt ons inschakelen voor o.a. de volgende diensten. Staat de door u benodigde dienst er niet bij? Neem gerust contact met ons op!

Sanitair

Elektra

Ventilatie

Beveiliging en Toegangscontrole

Projecten

KWALITEITS GARANTIE

Met een lidbedrijf van Techniek Nederland bent u als consument verzekerd van deskundig advies. Installateurs die bij ons zijn aangesloten, weten hoe ze met de juiste installatie uw comfort kunnen verhogen. En ook hoe ze kunnen zorgen voor jarenlang veilig en probleemloos gebruik ervan. De medewerkers hebben een stevige vakopleiding achter de rug, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werken volgens de nieuwste normen en richtlijnen. Ze zijn klantgericht en bieden graag goede service.

OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u een offerte aanvragen voor uw project? Vul dan het formulier in.

Op al onze offertes, leveringen en diensten zijn van toepassing de algemene voorwaarden voor installatiewerk voor consumenten (AVIC) van de Techniek Nederland en de algemene leveringsvoorwaarden installerende bedrijven (ALIB ’92) gedeponeerd bij de Griffie van de arrondissementsrechtbank te Den Haag onder nummer 162/1992. Deze kunnen via onderstaande links worden gedownload.

Algemene voorwaarden Consumenten

Algemene voorwaarden Bedrijven

   TELEFOON

   038-3320012

   OPENINGSTIJDEN

   7:30 – 16:30

   TELEFOON

   038-3320012

   OPENINGSTIJDEN

   7:30-16:30