Op al onze offertes, leveringen en diensten zijn van toepassing de algemene voorwaarden voor installatiewerk voor consumenten (AVIC) van de Techniek Nederland en de algemene leveringsvoorwaarden installerende bedrijven (ALIB ’92) gedeponeerd bij de Griffie van de arrondissementsrechtbank te Den Haag onder nummer 162/1992. Deze kunnen via onderstaande links worden gedownload.

Algemene voorwaarden Consumenten

Algemene voorwaarden Bedrijven

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag of opmerking? Vult u dan aub onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Voor storingen of acute problemen raden wij u aan telefonisch contact met ons op te nemen!

  TELEFOON

  038-3320012

  STORINGSDIENST

  038-3320012

  OPENINGSTIJDEN

  7:30 – 16:30

  KWALITEITS GARANTIE

  Met een lidbedrijf van Techniek Nederland bent u als consument verzekerd van deskundig advies. Installateurs die bij ons zijn aangesloten, weten hoe ze met de juiste installatie uw comfort kunnen verhogen. En ook hoe ze kunnen zorgen voor jarenlang veilig en probleemloos gebruik ervan. De medewerkers hebben een stevige vakopleiding achter de rug, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werken volgens de nieuwste normen en richtlijnen. Ze zijn klantgericht en bieden graag goede service.